FuseFoods – ветеранський бізнес, що втілює мрії

  Ви вірите, що у м’ясних консервах тривалого зберігання може бути лише м’ясо і нічого, окрім м’яса? А вони впевнені, що саме так і має бути, бо виготовляють такі консерви. Знайомтеся, FuseFoods – це невелика команда бойових братів, які об’єдналися навколо питання розробки м’яса тривалого зберігання у зручній упаковці.

 

  Задуматися про відкриття власної справи їх змусив бойовий досвід, отриманий під час російсько-української війни. За словами комерційного директора виробництва, ветерана Дмитра Загороднього, кожного разу під час бойових виходів він з побратимами мріяв про смачну їжу у зручній упаковці. Мрії здійснилися і зараз захисник впевнений, що FuseFoods  – це найсмачніші та найзручніші консерви в історії.

 

  «Бойові побратими, яким доводилося їсти армійську тушонку, добре розуміють словосполучення «гранатометна курка». Тобто, вміст цієї незручної та важкої жерстяної банки нагадував те, що лишається після прямого влучання гранатометного пострілу, – розповідає Дмитро Загородній. – Ми вирішили принципово змінити стан справ у їжі тривалого зберігання. Деякі наші ідеї не підтримували навіть технологи, які говорили: «Пацани, ви будете першими, хто кладе у м’ясні консерви лише м’ясо».

 

  Багато хто не вірив, а вони взяли і зробили. І зупинятися не збираються. Тепер FuseFoods пропонує не лише м’ясні консерви, але і дві абсолютно нові лінійки продукції з повноцінними раціонами харчування для широкого загалу. Всі вироби відповідають світовим стандартам якості та не містять консервантів.

 

  Люди, які прагнуть харчуватися смачно та зручно, де б вони не були, можуть обрати продукцію професійної, економної та I’MREADY (професійна лінія для військових, мисливців та рибалок) ліній.

 

  Зараз захисники пропонують гідний асортимент різноманітних страв, як-от, квасоля з овочами в томаті, нут з куркою та овочами, або плов з яловичиною чи гречка з шинкою.

 

Наразі готується ще й домашня лінія, яка буде представлена макаронами з сиром з яловичими сосисками, картопляним рагу зі шніцелем зі свинини, рисом з овочами та котлетою Кордон блу та трьома видами м’яса, тушкованого в овочах. Прекрасна ідея для тих, хто не має часу готувати вдома, але прагне харчуватися смачно та корисно.

 

  Всі засновники та профільні спеціалісти у цій справі – ветерани російсько-української війни. При працевлаштуванні тут також віддають перевагу побратимам, бо розуміють як важливо підтримувати своїх. Окрім того, що FuseFoods – бізнес ветеранський, він ще й соціально відповідальний. Так, 10% від свого прибутку тут спрямовують на соціальні проєкти підтримки постраждалих від війни на Донбасі.

 

  Дмитро Загородній наголошує, що для FuseFoods принципово важлива якість: «Коли технологи нам говорили, що робити м’ясні консерви лише з м’яса – це магія, ми не відступали, і зараз дуже задоволені результатом».

 

  Споживачі гідно оцінюють старання ветеранів, адже вже два роки поспіль FuseFoods отримує відзнаку “Вибір споживача” від Всеукраїнського галузево-аналітичного центру. Впевнені, що попереду у цієї команди ще багато перемог.

 

Олена Шаріпова, “НОВА – новини ветеранів: інформаційний портал для учасників АТО/ООС”

 

Фото – сторінка FuseFoods у соціальній мережі Facebook