Український розвідник та два міністерства подадуть в суд на блогерку

Український розвідник Анатолій Штефан (позивний «Штірліц»), офіцер Генштабу ЗСУ, заявив, що разом з Міноборони готує позов проти відомої київської блогерки. До справи він також планує долучити Міністерство у справах ветеранів. Це сталося після того, як дівчина, що на відео обрала РФ між Росією і Україною, почала погрожувати військовому.

 

Про це сам Анатолій розказав в коментарі “Нова: новини ветеранів”. За його словами, він не починав “травити” дівчинку, а навпаки, порадив їй пояснити свою позицію, адже під постом вже були сотні невдоволених коментарів патріотів.

 

“Я запропонував пояснити ситуацію, адже це публічна особа. Але вона вирішила піти шляхом образ мене і ЗСУ, почала використовувати штампи на манір “воюющие с мирным населением”… А достатньо було просто пояснити ситуацію! Я це писав з повагою, без цькувань!” – заявив Штірліц.

 

Проте дівчина заявила, що подала скаргу в Міноборони на чоловіка, а також готує судовий позов на нього. Самого Штірліца це не злякало, бо, за словами самого розвідника, скарга розглядається, проте його підтримують колеги, а дії його не мають жодних ознак кримінального злочину. Проте чоловік готовий працювати на випередження.

 

“Але готується зустрічний позов, і я думаю, що це не тільки Міністерство оборони, особисто я, але й Міністерство ветеранів долучиться до цього, щодо її дій та сумнівних закликів” – відзначає Штірліц.

 

Нагадаємо: