Знову про ситуацію на Харківському напрямку

НОВА ГОЛОВНА

  На даний момент точно відомо, що на Харківському напрямку ЗСУ зайняли Шевченкове та підійшли до Куп’янська. Тривають бої. Колаборанти з Куп’янська тікають разом з рашистами.

 

  Не виключено, що ЗСУ дійсно зайняли село Сенькове біля річки Оскол. Там знаходиться міст однієї з доріг із Куп’янська на Ізюм. Якщо інформація відповідає дійсності, то виходить, що всі дороги на Ізюм з півночі відрізані ЗСУ.

 

  Також серед повідомлень можна знайти інформацію, що, можливо, підрозділи ЗСУ увійшли до Гороховатки і взяли під контроль ще один міст через річку, що веде на Борову.

 

Заставка КАРТИ

  Рашисти з 202-го окремого мотострілецького полку, що знаходяться у Харківській області, відійшли з позицій. Полк залишився без командирів та зв’язку. Наразі окупанти телефонують своїм рідним з проханнями зв’язатися з командуванням та з’ясувати, куди їм взагалі рухатися. Деякі з них просять дружин звертатися на гарячі лінії міністерства оборони РФії та Червоного Хреста з вимогою вивести їх із території України.


  Спочатку російські окупанти намагалися чинити спротив наступу ЗСУ на Харківському напрямку. Але зазнавши серйозних втрат вони залишили позиції та малими групами розпчали “відступ”.


  Рашисти скаржаться на потужний наступ ЗС України, відсутність боєкомплекту та техніки. Через відсутню логістику відступають дезорганізовано. Для відходу з бойових позицій використовують відібрані у місцевого населення велосипеди та моторолери. Багато військових змушені йти пішки.


  Наступальна операція ЗСУ на Харківщині, яку в народі охрестили “Фредерікус 2.0”, триває. Схоже, далі буде ще цікавіше.

 

Заставка НАГАДУЄМО