“Кіборг” Олександр Терещенко заявив про своє рішення звільнитися з Міністерства Ветеранів

Заступник міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій, захисник Донецького аеропорту Олександр Терещенко заявив про своє рішення звільнитися з міністерства.

Про це він повідомив у фейсбуці: “Все в цьому тлінному світі колись закінчується. Рано чи пізно, на краще чи на гірше, очікувано чи не зовсім… Моє «ходіння у владу» тривало майже рік. Як на мене, то це пекельно довго. На своїй посаді я пережив дві «ротації», об’єднання двох не надто обєднуваних Міністерств і ще купу всього. Сьогодні настав час Х. Ніколи не ставив власні амбіції вище інтересів державних, але є межа яку я не перетну за будь-яких умов. Не перетну, бо перестану бути собою. Не буду коментувати кадрові зміни в новому уряді, однак право вирішувати бути чи не бути в команді новопризначеного Міністра залишаю за собою. Рішення мною прийнято.

Два протилежних відчуття краять моє серце зараз – полегшення і смуток. Полегшення, бо за тиждень-два ти нікуди не поспішатимеш і не муситимеш планувати, реалізовувати, звітувати… Смуток, бо ти залишаєш незавершеними справи і людей, які тобі повірили. Однак, коли маєш шкалу цінностей вибір робити просто і це безперечний плюс. Заяву написано власнопротезно, за декілька днів, можливо тижнів моє «державотворення» стане історією.

Не захлинаюся від самовдоволення, але й докорів сумління не маю. Життя продовжується. Є купа важливих напрямків, аби з користю докласти протези які, доречі, опускати не збираюся. Доповідаю також, що сумлінно виконуватиму свої обов’язки заступника Міністра до затвердження на посаді мого наступника. Маю честь. Олександр Терещенко.”

Нагадаємо, міністром у справах ветеранів у новопризначеному уряді Дениса Шмигаля призначено Сергія Бессараба.