“Не деребаньте землю!” звернення учасників АТО

У Чернівцях, Голова ГО “Добротворець” Вальтер Шефер, учасник АТО завітав на сесію міської ради разом зі своїми побратимами з проханням  припинити депутатам деребани землю.

Передаю НОВА. НЕТ з посиланням на tva. ua.

За словами учасника АТО, інваліду  III групи, у якого дитина дуже хворіє і має потребу в пересадки нирки відмовили з наданням земельної ділянки, але не зважаючи на це були надані дві земельні ділянки людям, які зовсім не мали  ніякого відношення до подій на Сході країни.Однак, учасник АТО зачитав у сесійній залі прізвища тих, хто проголосував за незаконну передачу ділянки.

За словами секретаря міськради, депутати не на зарплаті сидять. Їм час від часу можна дозволити такі речі, а саме можуть деребани та розпоряджатися державним майном, яке на сам перед дійсно повинні отримувати бійці, які захищали цілісність нашої країни. Міський голова Чернівців Олексій Каспрук дав доручення працівникам юридичного управління мерії з’ясувати, чи підписане й опубліковане рішення про надання цієї землі. Якщо земельні ділянки ще не виділили, то мер пообіцяв повернутись до цього питання під час голосування.