Київського терориста затримали в прямому ефірі (Прямий ефір) (ВІДЕО)

Спецпризначенці затримали громадянина Узбекистану Сухроба Карімова, який захопив приміщення банку в центрі Києва і погрожував вибухівкою. Посилання на прямий ефір:

 

https://www.youtube.com/watch?v=uI0iLuxZU3Y

“Терорист захоплений живим. Вибуху не сталося. На місці працюють вибухотехніки. Далі суд і тривале тюремне ув’язнення” – заявив у своєму Фейсбуці Антон Геращенко.

До цього Сухроб вимагав 40 тисяч гривень та доступ до прямого ефіру. Останній пункт виконали журналісти.  Горе-терорист представникам ЗМІ представився так: “Я – Святий Дух, Господь-Бог”. Також він заявив наступне:

«Українці, маючи багату землю, їдуть за кордон, щоб отримати якісь гроші, щоб жити, щоб вижити. Усі президенти вони маріонетки, блазні! Не повинно бути жодного президента. Президенти – це зрадники. Який президент хоч раз заступився за хоч одного громадянина України?». Управляти ж світом, на думку терориста, має Святий дух (тобто він сам).

 

Так выводили террориста из БЦ "Леонардо" в Киеве.

#київ #киев #kyiv #київськаобласть #киевскаяобласть #kyivoblast #kyivregion #кмда #мэр #україна #украина #ukraine #террористы #заложники #мвс #мвд #спецоперация #бандиты #захватбанка #ограбление

Опубликовано Ze_Live_News Понедельник, 3 августа 2020 г.

 

 

Несподівано під час інтерв’ю у банк забігли співробітники «Альфи». Вони і затримали терориста. Зараз на місці працюють вибухотехніки.

 

У мережі з’явилися скріншоти з соцмереж Сухроба. У них він просив убити Путіна і Кадирова.

 

Нагадаємо

У Києві з’явився новий терорист: поліція почала перемовини