Один наш захисник загинув, троє отримали поранення

Збройні формування російської окупаційної армії 05 липня 2021 року здійснили 9 порушень повного та всеохоплюючого режиму припинення вогню.
 
 
Поблизу ЗОЛОТОГО-4 ворог двічі вів обстріл з мінометів 120-го та 82-го калібрів, станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.
 
В районі населених пунктів АВДІЇВКА, ПІСКИ російські загарбники обстрілювали позиції наших захисників із автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.
 
Поблизу ЧЕРМАЛИКА російські окупанти здійснили обстріл українських позицій з протитанкового ракетного комплексу.
 
Неподалік НОВОЗВАНІВКИ ворожі війська відкривали вогонь з гранатометів різних систем.
 
Біля НОВОТОШКІВСЬОГО збройні формування рашистів обстрілювали українські позиції з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї. А в районі н.п.ПРИЧЕПИЛІВКА та КРИМСЬКЕ окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів.
 
Під час ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил загинув. Ще троє військових отримали поранення різного ступеню важкості. Воїнів доправлено до лікувального закладу.
 
Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.
 
Станом на 07 годину ранку, 06 липня 2021 року, вздовж “лінії розмежування” поки що  панує режим “тиші”.